​Najzgodnija žena na svijetu osvanula potpuno gola, fotku u dva sata 'lajkalo' više od 740.000 ljudi

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 30 Postavljeno

Žena koja već godinama glasi za 'najzgodniju na svijetu' opravdala je tu tiltulu još jednom i uspjela baciti korisnike na društvenim mrežama u teško ludilo. Skinula se potpuno gola, strateška mjesta prikrila rukama i kosom, a fotografiju nazvala 'rođenje Venere'.


Gotovo da je i u pravu, jer isklesano tijelo ove dvadesetšestogodišnjakinje neki su već usporedli s remek-djelom. Botticelli se može sakriti pred njenim savršenstvom, primijetili su neki, pa je i fotografija postala hit.

 
Naravno da njeni fanovi pretjeruju, ali oprostit ćemo im. Pogled na figuru ove svestrane djevojke na čas im je pomutio um, pa se svašta pisalo. Većinom o njenom savršenstvu, kako je uopće moguće da je tako zgodna, pa kako im može to raditi...

Glumica je i prije oduševljavala zgodnoćom, ali ovako nikada. Svaka čast Emily na hrabrosti, ali i na postignuću. Rijetki su oni koji se svuku i izazovu ovoliku količinu kaosa, a sad, namjerno ili slučajno, uopće nije važno, piše Slobodna Dalmacija.

 Dnevnik.ba


Vijesti rubrike: 
Glavne rubrike: 
Egida: 
ruši rekorde
Kratki opis: 
Ne znamo kako, ali u samo dvadeset minuta 300.000 ljudi 'lajkalo' je posljednju fotografiju koju je objavila Emily Ratajkowski.
Slike: 
dnevnik.ba
Tagovi: 
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
NE
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message