Ako nosite pogrešnu veličinu

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 42 Postavljeno

Ako nosite pogrešnu veličinu

Postoje pojedini komadi koje nosite od srednje škole, ali teško je da vam u potpunosti odgovaraju i danas. Niko više ne nosi tako široke pantalone i majice dužine do pupka. Nosite pogrešnu veličinu. Možda mislite da se to nekad ne vidi, ali svi vide. Ako su farmerice premale, loše će vam stajati na zglobovima, oko zadnjice. To niko ne želi.


Zaboravljate dodatke. Ženska silueta uz pomoć modnih dodataka može postati sličnija pješčanom satu. Tanji ili deblji pojasevi izgledaju dobro na kaputima, širokim tunikama, košuljama. Mršavice mogu dozvoliti sebi kapute ili haljine ravnog oblika.


Pogrešna silueta. Ako nosite uske pantalone ili džins, top bi bolje izgledao da je opuštenog kroja. Ako nosite usku bluzu ili bodi, mini suknje koje se šire u A su idealan izbor.


Prava boja. Osim što je bitno poznavati boju tena, saznajte i podton, kako biste lakše odredili nijansu koja vam pristaje. Izbor pogrešne boje odjeće može vam učiniti manje atraktivnom, a i starijom. Veliki print dolazi na sportskim helankama i ne izgledaju lijepo ako se nose u šetnju prirodom.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message