Dobićete ekstra volumen vaše kose

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 77 Postavljeno

Dobićete ekstra volumen vaše kose

Svaka žena s velikom će tremom prepustiti sudbinu svoje kose u ruke frizure kojeg ne poznaje. Zbog toga bi kod njega prije trebala rezervirati samo feniranje, a na termin doći malo ranije kako bi imala priliku vidjeti njegov rad na drugim ljudima. Na taj način će moći prepoznati frizerov stil te da li joj on odgovara, a tako uštedjeti novac i sačuvati živce.


Za dobivanje natapirane frizure iz 60-ih godina prošlog stoljeća, potrebni su vam sprej za volumen, četka i fen. Sprej se ne smije špricati po cijeloj dužini pramena, već isključivo na pramen te uz pomoć četke odići od glave i posušiti. Ovo uradite polagano kako biste dobili dobru frizuru.


Za sve one koje žele imati meku i hidratiziranu kožu, zabranjeno je tuširanje vrućom vodom. One zimogrozne žene trebale bi tuširanje otpočeti mlakom vodom, nakon koje slijedi toplija, jer će na taj način koža zatvoriti pore i “zaključati” vlagu. Mlijekom za tijelo ne treba se mazati svakodnevno, kako koža ne bi postala ovisna o njemu i perutava te osjetljiva čim se ne namaže.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message