Dubrovački poduzetnik Lukša Jakobušić izabran za dopredsjednika Uprave Hajduka

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 9 Postavljeno

"Od danas imamo novu funkciju, dopredsjednik Uprave kluba i nju će obnašati Lukša Jakobušić koji je jutros potpisao ugovor. Moj fokus će biti na financijama i pravnim poslovima, a dopredsjednik će se baviti marketingom, prodajom i logistikom," rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić, prenosi Hina.


Jakobušić je sportskoj javnosti poznat kao izuzetno uspješni vaterpolski djelatnik koji je reputaciju stekao obnašajući od 2013. do 2017. godine dužnost predsjednika našeg najtrofejnijeg vaterpolskog kluba Jug CO koji je u njegovom mandatu osvojio tri titule prvaka Hrvatske, tri kupa, dva naslova prvaka regionale Jadranske lige, Ligu prvaka te europski superkup. Posebno je za dubrovčane bila uspješna 2016. godina kada su osvojili svih pet natjecanja u kojima je klub sudjelovao.


Jakobušić je sada dopredsjednik Jug CO, a novinarima je kazao da da je ulogu dopredsjednika dubrovačkog kluba obnašao volonterski i da će se nakon današnjeg potpisa ugovora preseliti u Split i usredotočiti se na Hajduk.


 Na konferenciji je rečeno i da je sadašnjem sportskom direktoru Hajduka Saši Bjelanović produljen ugovor do 2022. godine.


Dnevnik.ba


Glavne rubrike: 
Događaji rubrike: 
Egida: 
nova organizacijska struktura
Kratki opis: 
Nogometni klub Hajduk uspostavio je novu organizacijsku strukturu kluba uvodeći dužnost dopredsjednika Uprave a tu će dužnost obavljati privatni poduzetnik iz Dubrovnika Lukša Jakobušić.
Slike: 
dnevnik.ba
Tagovi: 
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
NE
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message