Grijači za uši ponovo u trendu

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 49 Postavljeno

Grijači za uši ponovo u trendu

Zima nam iz godine u godinu donosi mnogo razloga za veselje. Osim divnih dekoracija koje blistaju na gradskim ulicama i izloga omiljenih trgovina, neki odjevni komadi i modni dodaci iznova nas oduševljavaju i iznenađuju. Ove sezone tako nas je posebno razveselio povratnički trend iz ‘90-ih koji nam je bio omiljeni modni dodatak u djetinjstvu.
image
Riječ je o grijačima za uši koji su uvjerljivo najslađi modni saveznik za zimu koji štiti naše uši od smrzavanja, a ne uništava frizuru kao što to čine kape i šeširi. Osim toga, pristaje uz svaki oblik lica i odlično upotpunjuje zimske outfite.


Bilo da je riječ o odlasku na posao ili o šetnji po gradu, uz grijače za uši lakše ćete prebroditi sve zimske minuse - i pritom izgledati odlično. Oni krzneni i s najrazličitijim uzorcima postaju i okosnica cijelog outfita ili mu daju završni touch.


Svoje grijače možete kombinovati i uz različite frizure - pletenice, valove, visoki rep ili ravnu opuštenu kosu. Izbor je na vama. Stoga ove zime u stilske formule uklopite ovaj trendi modni dodatak.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message