Ima li povlaštenih u nogometu: Evo kako Messi "grli" suca

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 34 Postavljeno

Ronaldo je pocrvenio zbog pogrešne odluke suca, dobio je četiri utakmice kazne. Kad mu je sudac dodijelio drugi žuti karton, revoltirani Portugalac ga je odgurnuo što se i vidi na kraju ovog kratkog videa. Sinoć je u Ligi prvaka Barcelona igrala protiv Juventusa. Messi je učinio isto to, doduše, u drugačijoj situaciji, nije se radilo o drugom žutom, ipak, odgurnuo je sudca. Reagirali su navijači Madriđana sa stranice Real Madrid Balkan s upitom jesu li pravila jednaka za sve. 


 


I mi se to pitamo dok čekamo potencijalnu reakciju UEFE. Ljubitelji nogometa u ovom sportu bi sigurno uživali više kad ne bi bilo povlaštenih. Podsjetimo, Barcelona je sinoć pobjedila Juventus 3:0. 


S pobjedom protiv Juventusa, Barcelona je 19. put zaredom krenula u Ligu prvaka bez poraza. Posljednji poraz doživjela je davne 1997. godine, kada je na katalonskoj klupi sjedio Louis van Gaal. Tada je s 3:2 bolji bio Newcastle.


Do utorka navečer Barcelona i Juventus su dijelili rekord s 18 uzastopnih pozitivnih rezultata na otvaranju sezone u Ligi prvaka, no za Talijane je taj niz prekinut na "ružan" način.


Dnevnik.ba


Glavne rubrike: 
Događaji rubrike: 
Egida: 
dupla mjerila
Kratki opis: 
Da u nogometu ima povlaštenih, to se zna, međutim, nekad su previše istaknute razlike. Podsjetimo, nedavno su igrali Real i Barcelona.
Slike: 
dnevnik.ba
Tagovi: 
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
DA
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message