Knjiga.ba vam predstavlja - „knjige o samopomoći“

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 1464 Postavljeno

U životu možete napredovati tek kada upoznate sami sebe i savladate vlastite strahove. Zato vam Knjiga.ba preporučuje neke od naslova iz svoje bogate kolekcije knjiga o bdquo;samopomoćildquo;.
Gabrijela Bernstajn - Univerzum vas podržava - Preobrazite strah u veru
U svojoj najnovijoj knjizi Univerzum vas podržava, Gabrijela Bernstajn, autorka bestselera Njujork tajmsa, podučava čitaoce kako da preobraze svoj strah u vjeru, da bi živjeli pod božanskim vođstvom. Svaka priča i lekcija u knjizi vode čitaoce ka uklanjanju prepreka pred onim za čim najviše žude: srećom, sigurnošću, i jasnim ciljem. Te lekcije pomažu vam da se oslobodite potrebe za kontrolom, kako biste mogli da se prepustite osjećaju izvijesnosti i slobode. Uče vas da prestanete da jurite za životom i da, umjesto toga, istinski živite.

Debora King - Istina isceljuje - Ono što krijete može da Vas povredi
Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom nevjerovatnom putovanju ka iscjeljenju, Debora King pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorijenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način iscjeli svoj um i tijelo. Istina iscjeljuje je obavezno štivo za svakog istinskog tragaoca. - Kerolin Mis, autorka Anatomija duha i Prkoseći gravitaciji
Već dugo smatram da je otkrivanje i prihvatanje naših osjećanja iscjeljujuće i osnažujuće.Ova knjiga nam pokazuje kako da to učinimo. Moje najtoplije preporuke. - Džek Kenfild, ko-autor serije knjiga bestselera po Njujork tajmsu Pileća supa za dušu
Dipak Čopra, Kimberli Snajder - Radikalna lepota - Kako da se preobrazite i spolja i iznutra
Osjetite se ljepše, zdravije i energičnije nego ikad! Sada postoji revolucionarni, novi način koji vam pomaže da shvatite svoju istinsku ljepotu koja vam je rođenjem data! Dipak Čopra, vodeći pionir integrativne medicine i autor bestselera Njujork tajmsa Čega ste gladni?, i Kimberli Snajder, omiljena holivudska nutricionistkinja i autorka bestselera Njujork tajmsa Rješenje za detoksikaciju ljepote, nude uzbudljiv i praktičan program koji će vam pomoći da se preobrazite i spolja i iznutra.
Za više zanimljivih naslova posjetite najveću online knjižaru u BiH na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message