Ko je ko u BiH i druge zanimljive naslove predstavlja vam Knjiga.ba

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 124 Postavljeno

I u mjesecu novembru/ studenom predstavljamo vam nove naslove u online knjižari, Knjiga.ba
Grupa autora - Ko je ko u BiH 2014-2018. - Biografski leksikon KO JE KO U BOSNI I HERCEGOVINI 2014-2018. pobudilo je veliku pažnju i interes BH javnosti. Akademik prof. dr. Scaron;efket Krcić nazvao ga je u Oslobođenju ličnom kartom bh inteligencije, a urednik BHT 1 Dževdet Tuzlić kulturološkim događajem godine. U printanoj formi (i u elektronskoj) stiglo je na sve kontinente, gdje žive uspješni i kreativni Bosanci i Hercegovci.
Osho - Intuicija - Spoznaja izvan logičnogIntuicija govori o razlici izmedu razumnog, logičnog uma i mnogo obuhvatnijeg svijeta duhovnog. Um logikom upoznaje stvarnost, duša intuicijom spoznaje stvarnost. Oshova rasprava o ovoj temi je neizmjerno lucidna, povremeno zabavna i veoma temeljita. Svi mi posjedujemo urodenu intuiciju, no društveno uvjetovanje i formalno obrazovanje obično često rade protiv toga. Uče nas da ignoriramo vlastite instinkte, umjesto da ih pokušamo shvatiti i iskoristiti kao temelje individualnog razvoja. U tom procesu potkopavamo samo korijenje urodene mudrosti koja bi nam trebala razviti intuiciju.
Slavko Hadžić, Joshua Irby - Križ na brdu Osobna, istorijska i biblijska potraga za pravim značenjem kontroverznog simbola. U knjizi, autori Hadžić i Irby tragaju za značenjem križa. Pridružite se potrazi i kroz zanimljivu životnu priču, istoriju i Bibliju dođite do otkrića pravog značenja tog kontroverznog simbola.
Za još više zanimljivih naslova posjetite najveću online knjižaru u BiH na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message