Krupno prstenje je vaš omiljeni nakit

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 46 Postavljeno

Krupno prstenje je vaš omiljeni nakit

Lisa Eldridge je jedna od najuticajnijih ličnosti u industriji ljepote, blogerka i kreativna direktorica brenda Lancome. Kreativni direktor Lancome brenda kreira ne samo fenomenalnu ružičastu šminku koja je inspirisana pupoljcima luksemburske bašte. Ona je sada pokazala još jedan talenat. Liza je predstavila “dizajnerski nakit” - svoju liniju prstenja.
image
Izbor prstenja nije slučajan - Lisa Eldridge nosi stalno veliko prstenje na svojim rukama i to je njen omiljeni komad nakita. Svaki od prstena je kreiran u čast njenih omiljenih klijenata i kultnih glumica, koje inspirišu Lisu.


Prsten sa praziolitom - zelenom vrstom kvarca nosi ime Kate - u čast Kate Vinslet. Prsten sa smeđim kvarcem posvećen je Lily Collins, a plavi kordijerit posvećen je legendarnoj glumici Elizabeth Taylor. Kolekcija nakita se pojavila u prodaji od 17. maja, u londonskom Dover Streetu. Ova linija prstenja će biti ovogodišnji modnih hit jer je krupniji nakit sve moderniji. I ovo ljeto biće u znaku krupnog nakita od prstenja, narukvica, lančića, ogrlica i mnogih drugih modnih dodataka.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message