Mandžukića treba proučavati! Odakle crpi tu nadljudsku moć?

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 105 Postavljeno

Gol Sportingu u 84. minuti za važna tri boda najznačajniji je od svih, a podsjećamo, Mario je zabijao Monacu (prošlosezonsko polufinale), Real Madridu (prošlosezonsko finale) i Olympiacosu (drugo kolo u ovoj sezoni). Propustio je meč protiv Barcelone i tu je Juve poražen na kraju 3-0.


Neizostavan je faktor Allegrijevog Juventusa na lijevom krilu i kod njega nema umora ili ozljeda. Zabrinuli smo se protiv Finske kada je pred kraj utakmice izašao uz bolne grimase, govorilo se da je upitan za Ukrajinu, a onda je tamo odigrao svih 90 minuta, piše 24sata.hr. Potom se vratio u klub i očekivalo se da će protiv Lazija u prvenstvu odmoriti, no i tu je igrao cijelu utakmicu.


Čak je i sam trener Allegri dao najbolji opis situacije: - Ne smijete mu reći da je ozlijeđen ili da ne može, to će ga jako naljutiti! Kako svog miljenika ne bi slučajno naljutio, Allegri ga je ostavio u prvih 11 i nakon utakmice može mu 'ljubiti sliku'. Juventus je njegovim golom došao do druge pobjede u tri kola, a čini se da će lisabonski Sporting biti njihov direktan rival za drugu poziciju budući da Barcelona djeluje nepopustljivo na prvom mjestu. Nema umora, nema bolova. Ligu prvaka, dakako, hrvatski majstor ne propušta.


Tu igraju oni najbolji. Mandžukić je ponovno počeo na lijevom krilu, bio jedan od najzapaženijih pojedinaca u mučnoj predstavi talijanskog šampiona i to mu se vratilo golom za pobjedu. Zabio je Mario glavom iako ga je 'markirao' Jonathan Silva.


Bio je to gol 'na silu', Mandžo je jednostavno fizički nadmoćan nad protivnicima i ukoliko mu se jednom popusti u duelu, stiže kazna. Gol kao gol sam po sebi je sjajna stvar, ali fascinira ta njegova neumoljivost, pogotovo u ključnim situacijama! Velika većina drugih igrača prijavila bi klupskim medicinarima umor i bolove pa dobili poštedu. Ne i on! Mario se ode samo osvježiti.  Doista, za proučavati je odakle Mariju Mandžukiću tolika snaga i moć.


Za volju i karakter znamo, Mario što je stariji, to je jači! Znali smo se našaliti kako snagu crpi u svojoj Slavoniji. Kulen, pecanje, konji... Sve to našem borcu puni baterije. No, za ovo što čini na terenu zadnjih tjedana potrebno je nešto veće...


Uostalom, navijači Juventusa više i ne znaju kako ga pohvaliti jer ih već dvije sezone oduševljava pobjedama. Nova tvrdnja je kako 71% Zemlje pokrivaju oceani, a ostatak Mario Mandžukić.


Dnevnik.ba


 


Glavne rubrike: 
Egida: 
genije za nogomet
Kratki opis: 
Sjajni Mario Mandžukić specijalizirao se za Ligu prvaka! Donio je Juventusu pobjedu svojim četvrtim golom u zadnja četiri nastupa u ovom elitnom natjecanju.

Slike: 
dnevnik.ba
Teme rubrike: 
Tagovi: 
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
NE
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message