Mat ruževi su zvijezda ove jeseni

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 53 Postavljeno

Mat ruževi su zvijezda ove jeseni

Tekući ruž za usne nije samo trend, to je vrsta ruža koji zaokružuje i obogaćuje linije proizvoda za usne sa svojim jedinstvenim svojstvima.


Postoje razne vrste, sa iznimno otpornim formulama do njegujućih, u jačim bojama do univerzalnih nijansi. Mat ruž je apsolutna zvijezda ove jeseni.


Baršunasta i kremasta njegova je tekstura nakon nanošenja. U usporedbi s ostalim ruževima, potreban je jako tanki sloj na usnama da odmah dobijete potpunu, intenzivnu boju. Suši se brzo, stvarajući sloj koji je lagan i nije ljepljiv. Beskrajno nošenje, ne zahtijeva popravljanje tokom dana i ne izbljeđuje i vodootporan je. Njegovi sastojci su omekšavajući i hidratantni. Svi mat ruževi sadrže specijalnu formulu sa elementima i puderima koji garantuju dugotrajnost i njegu suhih usana. Formula sadrži hijaluronsku kiselinu. U sastavu nekih od njih je i vosak od suncokretovih sjemenki sa omekšavajućim i elastičnim sastojcima koji smanjuju osjećaj zategnutih usana. Specijalno mekani, praktični aplikator omogućuje vam da savršeno pratite vanjsku konturu usana te ih ispunjava tankim, ravnomjernim slojem proizvoda.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message