Najdraži ljetni kozmetički proizvodi

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 59 Postavljeno

Najdraži ljetni kozmetički proizvodi

Bronzer je jedan od naših najdražih ljetnih beauty proizvoda. Osim što savršeno naglašava konture lica, ispravnim nanošenjem velikim mekanim kistom stvara i dojam prirodne preplanulosti.


Bronzeri su uvijek lagane teksture, što ih čini idealnim za ljeto, vrlo su jednostavni za korištenje, a licu daju prirodan sjaj i eterični bronzani izgled kojem svi težimo u ljetnim mjesecima.


Svijetli ten je nekada prava prepreka kada su u pitanju kako beauty proizvodi, tako i tehnike šminkanja. U vezi s tim, bronzer je proizvod koji zbog svojih specifičnosti često zbunjuje veliki broj djevojaka. Možda baš zbog toga nanošenje bronzera na svijetlu kožu izgleda kao nemoguća misija. Ali nije! Ljepotice mliječnog tena jednostavno se trebaju pridržavati osnovnih pravila i vrlo brzo mogu uživati u efektu koji bronzer ostavlja na njihovom licu.


Odgovarajuća nijansa je najvažniji korak prilikom odabira bronzera. Pravilno odabrane nijanse mogu napraviti pravo čudo i stoga bi trebala odvojiti dovoljno vremena i naoružati se strpljenjem svaki put kada krenete u kupovinu.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message