Najugodniji modeli od svile i satena

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 33 Postavljeno

Najugodniji modeli od svile i satena

Ima li boljeg osjećaja od uskakanja u omiljenu pidžamu nakon povratka s posla ili netom prije odlaska u krevet? Upravo zbog toga pidžame su u posljednjih nekoliko godina postale pravi fashion komadi, koji nam pružaju osjećaj ugode, ali istovremeno izgledaju i vrlo stylish.
image
Osjećati se dobro u odjeći više nije rezervisano isključivo za izlaske izvan kuće, već i za provođenje vremena u udobnosti vlastitog doma, uz omiljene kućne rituale poput ispijanja čaja, gledanja filmova, čitanja knjiga i prakticiranja rutine ljepote.


Pidžame su postale toliko stylish da ćete ih ponekad čak zamijeniti za neki odjevni komad poput svilene bluze ili palazzo hlača. I u tome također leži njihova ljepota; što je pidžama ljepša i upečatljivija dizajnom, moći će se nositi čak i u svakodnevnim odjevnim kombinacijama, pa će tako gornji dio, naprimjer, poslužiti kao bluza u paru s jeansom i izgledati vrlo cool. Od dizajnerskih do high street modela, u trgovinama možete pronaći najugodnije modele od svile, satena, pamuka ili lana, iz kojih neće ni htjeti izaći nakon jutarnjeg buđenja.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message