Novi komad koji će vam ove jeseni trebati

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 34 Postavljeno

Novi komad koji će vam ove jeseni trebati

Karirani blejzer okupirao je ulice svjetskih metropola i i nametnuo se kao jedini novi komad koji će vam ove jeseni trebati. Odjevni predmet koji češće zamišljamo u poslovnom svijetu nego na ulicama modnih metropola postao je key piece sezone.


Karirani blejzer već se dokazao kao komad odjeće koji je jednostavno kombinovati, jer se može nositi na sve, a zahvaljujući neutralnoj sivoj nijansi, moći ćete ga uskladiti uz gotovo sve što imate u ormaru. Iako su ga u svoje kolekcije uvrstili mnogi brendovi, kada je o kariranim blejzerima riječ, nisu bitni marka i brend, odnosno koliko ste ga platili, već to da vam ovaj IT komad jeseni besprijekorno pristaje.


Mnogo trendova koji se pojave na ulicama tokom sedmica mode ostanu u domenu fashiona, ali karirani sako je definitivno trend koji se uklapa u svačiji stil. Radite li uredski posao od devet do 17, lako ćete ga kombinovati u dnevni poslovni look, ali i u dnevni casual look ako ga samo želite nositi na predavanja i/ili kafu uz farmerice i majicu. Imate mnogo kombinacija.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message