OK fest: Epicentar dobre zabave

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 63 Postavljeno

OK fest: Epicentar dobre zabave

"Jeste li spremni za još jednu OK avanturu? Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula", saopštili su organizatori OK festa. Navodeći dalje da će peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniti Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.


"Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim", kazali su iz OK tima.


Prvog festivalskog dana, petak 6. juli zagrijavanje počinje kraj bazena na Tjentištu gdje publiku na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.image

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala


Drugoga dana u subotu, 7. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.


Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedjelja 8. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u.


Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mjesto u OK kampu na vrijeme. Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala: http://okfest.net/#paketi .


{embed_youtube} https://www.youtube.com/watch?v=AgHma9nw5HA&feature=youtu.be{/embed_youtube}
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message