Pastelni tonovi pravi praznik za oči

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 62 Postavljeno

Pastelni tonovi pravi praznik za oči

Mnoge kozmetičke kuće su kreirale zamamno slatku proljetnu kolekciju za 2018, koju odlikuju prekrasne nijanse i uistinu neodoljive teksture. Pastelni tonovi bisernog odsjaja i atraktivne, vibrantne nijanse: dvije kontrastne inspiracije čine samu bit kolekcije, stvarajući ritmične nizove boja uz iznimno privlačne blistave i mat akcente.


Macaron je poslužio kao nadahnuće za kreiranje ružičaste nijanse koja krasi obraze nakon žustre šetnje na svježem zraku, nijansa sirupa od nara obavija usne primamljivim, svjetlucavim sjajem, dok je matcha latte poslužila za kreiranje prozračne podloge... Želite li da vaše obrve izgledaju drugačije nego inače, oduševit će vas look koji podsjeća na šećernu glazuru. Na nokte nanesite kremast, sjajni lak i sve ukrasite blistavim, raznobojnim iskricama.


Macaron Blush je kremasto rumenilo, a Macaron Blender meki aplikator koji omogućuje besprijekorno nanošenje formule. Za neodoljive obraze koji izgledaju kao da su se netom zarumenili. Proljetne nijanse dostupne su u više varijanti za vaše lice.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message