Poslovni stajling izazov za svaku damu

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 40 Postavljeno

Poslovni stajling izazov za svaku damu

Kreiranje modernog poslovnog stajlinga predstavlja izazov za svaku damu koja radi u kancelariji. Pravila oblačenja su, uostalom, za posao odavno jasna, ali visoke temperature ponekad mogu biti nepodnošljive. Pa, šta obući za posao i izgledati trendi?


Očigledno je da su kratke ili košulje sa dubokim dekolteom neprihvatljive, pa morate pronaći jednako zgodno rješenje. Haljine će biti najbolji izbor. Odaberite midi prozračnu haljinu, prugastu ili haljinu sa tufnicama koju ćete kombinovati sa elegantnim sandalama. Ove sezone u modi su odijela, pa predlažemo da odaberete model u pastelnoj boji.


Pantalone će također biti dobar izbor. Međutim, izbjegavajte crnu boju tokom ljeta. Superstilsko i elegantno rješenje će biti bijele široke pantalone. Nosite ih sa svilenom majicom ili jednostavnom košuljom i dobićete odličan efekt.


Ne zaboravite da koristite modne dodatke. Šarena mala ili velika torba, moderna marama ili efektan nakit svaki vaš poslovni stajling mogu učiniti zanimljivijim, savjetuju modni stručnjaci.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message