Proljeće donosi nove naslove u online knjižari - Knjiga.ba

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 914 Postavljeno

Stiglo je proljeće, sve se bdquo;budildquo; ... pa tako je i naša ponuda novih naslova u online knjižari na adresi Knjiga.ba bogatija iz dana u dan. Predlažemo vam ...
Elena Ferrante - Priča o novom prezimenuPriča o novom prezimenu drugi je dio tetralogije o Eleni i Lili koji je misterioznoj Eleni Ferrante donio svjetsku slavu i unisono oduševljenje kritike. Dok smo u prvom romanu Genijalna prijateljica pratili djetinjstvo i adolescenciju, u Priči o novom prezimenu Elena i Lila sad su u svojim dvadesetima. Lila je postala zatvorenica svog braka, dok se Elena polako otkriva. Obje postaju žene plaćajući visoku, a ponekad i okrutnu cijenu koju taj prijelaz zahtijeva.
Sandra Brown ndash; ŽaokaSvaka istina koja ispliva na površinu krije u sebi još mračniju laž.Kada se pogledi Džordi Benet i Scaron;oa Kinarda sretnu u jednom sumnjivom pabu, među njima će istog trenutka sijevnuti varnice. Scaron;o šalje opasne vibracije zbog čega se muškarci drže na oprezu, a žene privlači poput magneta. Niko to ne osjeća više od Džordi, inteligentne poslovne žene koja ne pripada ovoj pješčanoj obali reke. Ali ona je tuhellip; A Scaron;o Kinard je ovdje da je ubije.
Suada Bernhardt - Mališani velikog srcaPjesme i priče Suade Bernhardt odaju njenu veliku ljubav prema svijetu djetinjstva i prema pisanju za djecu, posebno za djecu najmlađeg uzrasta, djecu koja svojim malim radoznalim bićem upoznaju svijet oko sebe i otkrivaju njegovu stvarnost i ljepotu, svijet u kojem odrastaju. Suada se i sama osjeća dijelom tog dječijeg svijeta i zato su njene pjesme i priče jednostavne i bliske dječijem shvatanju, razmišljanju i doživljaju.
Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message