Šta se najviše traži u online knjižari - Knjiga.ba

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 1082 Postavljeno

Početak godine tj. mjesec januar/siječanj donio je male promjene na našoj tablici najtraženijih naslova u najvećoj BH online knjižari na adresi - Knjiga.ba, koja sada izgleda ovako:

01.Ljubav u doba kokaina
02.Najljepše bosanske basne
03.Pobune
04.Psihologija roditeljstva
05.Scaron;to pepeo priča
06.Miki
07.Izr(ij)eke -Izreke za raju iz Raja
08.Pipi duga čarapa
09.Dosjei
10.Ispovest


Preporučujemo:
Simonida Milojković - Ljubav u doba kokaina
Ljubav u doba kokaina je dramatična i porazna ispovijest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge.
Ni u svom novom romanu autorka bdquo;Grabljiviceldquo; ne preza da stvari nazove svojim imenima, stvarajući uvjerljive i prepoznatljive likove jedne izgubljene generacije u zemlji bez nade i iluzija, i vodeći radnju lako i jednostavno. Posebnu boju ovom novom romanu o stranputicama današnjih mladih ljudi daju neposredan ispovjedni ton glavne junakinje, obraćanje bez uvijanja i prećutkivanja, otvoreno i bez kajanja.

Derviš Sušić - Pobune
U Pobunama je prikazan bosanski (prvenstveno bošnjački) čovjek koji, naizgled, trpi i podnosi sve nedaće, dok u jednom trenutku ne pokaže, otvoreno, svoju tvrdoglavost i prkos, odnosno, dok se ne pobuni. Te pobune su u ovoj knjizi nekada uzimale velike razmjere, a nekada bile individualne. Pobune su bile prvenstveno protiv klasnih razlika:

... Dok je uprava gore, dronjav žitelj dolje, a vojska grdna zvijer na tankom lancu, bit će buna i pohara...

Marina Radoš - Miki
Nije to roman kakvom se nadate i kojeg očekujete. Upravo suprotno, roman Marine Radoš pod nazivom Miki upravo je ono što najmanje želite. Zašto? Jako je jednostavno. Jer ga ne čitate, budući da on sistemski čita vas (Martina Mlinarević ndash; Sopta)

U ovom romanu ima toliko podijeljene intime da u neku ruku graniči s bezobrazlukom, kulturnim skandalom koji bi mogao pokrenuti umjetničko književnu scenu u Mostaru (Veselin Gatalo)


Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi - knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message