Impressum

Founder

Adis Avdić

Marketing

marketing@enovosti.ba


Riječ foundera

eNovosti.ba servis je rezultat jednostavne ideje te dugog i intenzivnog rada na razvijanju funkcionalnosti i, prije svega, dostizanju željenog cilja - olakšavanja života bosanskohercegovačkim internet surferima. Zašto kažem da je ideja jednostavna? Svi mi želimo napraviti neku pozitivnu promjenu i imamo bezbroj ideja. Zamisliti je lako, ali je potrebno ne odustati. Ponosan sam što kao tim nismo odustali i što vjerujemo u ono što radimo. Ukoliko eNovosti.ba servis uštedi barem 10-15 minuta dnevno nepotrebnog surfanja našim korisnicima te im pruži više informacija nego bi inače saznali, onda naša ideja živi!

Ukratko o nama

U duhu modernog doba i brzog interneta, eNovosti.ba je nastao sa idejom da se bosanskohercegovačkim korisnicima olakša korištenje interneta i potraga za željenim informacijama.

Druga dimenzija eNovosti.ba je promocija bosanskohercegovačkih internet portala/stranica/blogova i njihova popularizacija među domaćim i inozemnim posjetiocima. Vizija eNovosti je stvoriti zajednicu koja će filtrirati kvalitetne novosti i podržavati rad bh. novinara/blog autora. Saznaj više...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message