O nama

U duhu modernog doba i brzog interneta, eNovosti.ba je nastao sa idejom da se bosanskohercegovačkim korisnicima olakša korištenje interneta i potraga za željenih informacijama. eNovosti.ba predstavlja servis koji se prilagođava interesima svakog pojedinačnog korisnika.

Kako radi?

Servis je svojevrstan RSS Agregator koji radi na bazi RSS feed-ova (više o RSS tehnologiji pročitajte ovdje). Korisnicima se serviraju samo naslovi i kratki uvodi novosti radi preglednosti i brze pretrage, a zatim korisnik može izabrati novosti koje želi pročitati u potpunosti na određenom portalu koji je izvor novosti.

Korisnik treba unijeti određene Tagove koji ostaju zapamćeni u sistemu, a predstavljaju pojmove koji korisnika interesuju i o čemu želi čitati svaki dan. Tako će registrovani član eNovosti zajednice imati priliku da čita ono što ga interesuje svaki naredni put kada posjeti eNovosti.ba.

Zašto postati korisnik eNovosti.ba?

Zašto ne? Evo 4 jednostavna razloga da se odmah registruješ. Čitaj pametnije!

Sve što želiš pročitati na jednom mjestu!

1

eNovosti.ba će postati tvoj najbolji prijatelj za informisanje! eNovosti.ba je digitalno sjedište bosanskohercegovačkih vijesti koje se prilagođava tvojim željama i interesima i bira samo one vijesti koje želiš pročitati.

Šansa pronalaska novosti koju želite pročitati: eNovosti.ba 99% vs 3-4% Uobičajeno surfanje

Vrijeme je novac – čitaj pametno!

2

eNovosti.ba štedi tvoje vrijeme. Koliko vremena treba da prosurfaš bh. internetom i pronađeš samo par vijesti koje te interesuju u čitavom moru članaka i novosti? Potrošeno vrijeme i rezultati su apsolutno neproporcionalni. eNovosti.ba pretražuje domaće portale za tebe i servira samo vijesti koje želiš pročitati.

Vrijeme potrebno da se informišeš o onome što te zanima: eNovosti.ba 5 min vs 200 - 300 min Stranice iz baze eNovosti.ba

Zaljubi se u portal prilagođen tebi!

3

Veoma jednostavan za korištenje. Ukucaj svoje tagove jednom i ostati će zapamćeni, a svaki sljedeći put kada dođeš eNovosti.ba će u kategoriji “Moje novosti” servirati samo ono što te interesuje! Pored toga, registrovati se možeš preko Facebook account-a uz samo jedan klik (naravno, i tradicionalna registracija je moguća).

Podešavanje Korištenje Registracija/dodavanje tagova 1 dan vs Korištenje zauvijek

Iskoristi besplatnu promociju!

4

Želiš promovisati svoj blog ili website? Na pravom si mjestu! eNovosti.ba ti nudi priliku da promovišeš vlastiti post ili vijest i dođeš do istomišljenika koji će posjetiti tvoj digitalni dom i postati stalni čitaoci.

Grupe korisnika na portalima: eNovosti.ba vs bh. website

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message