Šukerova bivša ispričala kako je skoro umrla kad ju je zaprosio

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 33 Postavljeno

Ana je tijekom večere otkrila da je nakon Šukerove prosidbe završila na hitnoj. "Identificiram se s filmom Odbjegla nevjesta jer sam odbila svaki put kad su me prosili...", počela je priču i zatim nastavila o Šukeru.


"Nesretni Davor mi je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (popularnom restoranu u Madridu, op.a.), ja sam pila vino i skoro se ugušila na prsten! Skoro smo zvali hitnu jer mi je bio zapeo u grlu", ispričala je i dodala: "Ne udajem se, kvragu", zaključila je u šali na kraju priče.


Ana i Šuker u vezi su bili nešto više od dvije godine, no s obzirom na to da mu je ona prošle godine na Instagramu čestitala rođendan, čini se da su ostali u dobrim odnosima. Ana danas ima 63 godine. 
Dnevnik.ba


 


Vijesti rubrike: 
Glavne rubrike: 
Egida: 
Ana Obregon
Kratki opis: 
Španjolska novinarka i voditeljica Ana Obregon u Hrvatskoj je najpoznatija kao bivša cura Davora Šukera, a nedavno je u kulinarskoj emisiji Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition otkrila da ju je Šuker jednom prilikom i zaprosio, no da to nije dobro završilo.

Slike: 
dnevnik.ba
dnevnik.ba
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
NE
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message