Sve dok ne svane najtraženija knjiga u mjesecu maju u online knjižari Knjiga.ba

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 187 Postavljeno

Sve dok ne svane najtraženija knjiga u mjesecu maju u online knjižari Knjiga.ba
Roman mladog pisaca iz Kalesije Sve dok ne svane, Hazima Hadžića najtraženija je knjiga u mjesecu maju u online knjižari Knjiga.ba.
01. Sve dok ne svane 02. Placebo ste vi - Snaga vašeg uma 03. Hygge - Danski recept za sretan život 04. Lyke - Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu 05. Kuća bez krova 06. Stvorite novo JA - Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi 07. Vjerujem u čuda 1 08. Gricko, spretni dabar - Male priče o životinjama 09. Ključ besmrtnosti 10. Kvak, pačić koji se nije bojao lovca - Male priče o životinjama
Preporučujemo ...Hazim Hadžić - Sve dok ne svanePriča prati stariji bračni par koji se priprema na sveto islamsko hodočašće hadž, ali nakon što muž Hasan pretrpi srčani udar, on i njegova žena, unatoč protivljenju njihove djece, odluče da bi bilo najbolje ako bi ona otišla sama.
Hasanova žena misteriozno nestaje u pustinjama Meke i Medine, a u razotkrivanju tajne njene navodne smrti, on će otkriti i ono za čim neki tragaju godinama istinu o duši čovjeka.
Meik Wiking - Hygge - Danski recept za sretan životZa Dansku se često kaže da je najsretnija zemlja na svijetu. Za to postoji samo jedan razlog: hygge. Ova knjiga prvo je i najvažnije djelo koje govori o danskom fenomenu hyggea, a temeljeno je na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima. Može li vas itko bolje provesti hyggeom od meika wikinga? Meik je direktor u institutu za istraživanje sreće, iz Kopenhagena, i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života.Još više zanimljivih naslova potražite u našoj online knjižari na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message