TuzlaAdnan Bjelić predstavio “Plan 60” – .

Adnan Bjelić predstavio “Plan 60” – .

Koalicija “Ujedinjeni za Srebrenik” je sinoć u prepunom Domu kulture održala prezentaciju platforme za prijevremene izbore za gradonačelnika Grada Srebrenika nazvanu “Plan 60”, a koja predstavlja programa rada kandidata za gradonačelnika Srebrenika, Adnana Bjelića.

Adnan Bjelić, kandidat za gradonačelnika Grada Srebrenika, je visokoobrazovan i govori engleski i turski jezik. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u privatnom i javnom sektoru, a kao dugogodišnji uposlenik u organima uprave Grada Srebrenika obnašao je niz odgovornih funkcija sa izuzetnim uspjehom, saopšeno je iz njegovog press tima.

Koaliciju Ujedinjeni za Srebrenik čine politički subjekti okupljeni oko ideje izgradnje Srebrenika po mjeri njegovih građana, a to su gradske organizacije Socijaldemokratske partije, Naroda i pravde i Naše stranke, kao i širok krug dokazanih organizacija i pojedinaca iz svih sfera života.

“Plan 60” predstavlja skup mjera i konkretnih projekata za sveukupno poboljšanje životnih uslova građana Srebrenika,

Na otvaranju izborne kampanje brojni građani Srebrenika imali su priliku svjedočiti drugačijem, otvorenijem pristupu bavljenja politikom, zasnovanom na principima zakonitosti, jednakosti, transparentnosti, pravednosti i poštenja, kao i opredjeljenja za institucionalnim odlučivanjem i vođenjem procesa nasuprot povlaštenih pojedinaca i grupa.

Sa skupa je poručeno da je je vrijeme za izgradnju društva znanja u kojem ima mjesta za sve dobronamjerne i pažnje vrijedne ideje i projekte, bez podjela po osnovu stranačke pripadnosti već isključivo po mjerljivim vrijednostima i spremnosti za napredak i prosperitet.

Također, poručeno je i kako će kandidat za gradonačelnika gospodin Adnan Bjelić svoju kampanju voditi snagom argumenata i na bazi jasnog i mjerljivog plana, u skladu sa svim načelima civiliziranog političkog djelovanja.

 

 

 

Sve aktivnosti i rad kandidata za gradonačelnika gospodina Adnana Bjelića javnost može pratiti na zvaničnim profilima na društvenim mrežama  (https://www.facebook.com/adnanbjelic), posredstvom sredstava javnog informisanja, kao i na ličnoj web-prezentaciji www.adnanbjelic.com.”


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU