Članovi KK Sensei dobili nova zvanja i licence – .

Proteklog vikenda u Sarajevu, u organizaciji KS F BiH održan je licencni seminar za trenere i ispitivače a u okviru seminara upriličeno je polaganje za majstorska i viša učenička zvanja.

Trenerske licence su obnovili Emina Muranović, Haris Halilović, Benjamin Talović dok je po prvi puta trenersku licencu dobila i Nejira Talović.
Licencu ispitivača stekle su Emina Muranović i Elma Frkić.
U okviru karate seminara upriličeno je polaganje za majstorska gdje su, Elma Frkić i Haris Halilović položili za Crni pojas II dan, a Amra Halilović za crni pojas I dan.

Na istom seminaru viša učenička zvanja stekli su;

Kenan Jašić, Armin Halilović i Adin Hodžić koji su položili za smeđe-crni pojas I kyu, dok su Maid Nukić, Edin Delmanović, Adna Alić, Amar Babajić i Adi Mustafić položili za smeđi pojas 2.kyu.

U okviru seminara upriličen je i sudijski seminar na kojem su prezentovane izmjene novih karate pravila a sudijskom seminarau prisustvovali su Emina Muranović, Amila Kovačević i Benjamin Talović.

Seminaru su prisustvovali Lejna Murgić i Mela Podanović u grupama za perspektivne takmičare kao i i Amar Hodžić kojem je ovo bila poslednja priprema pred odlazak na evropsko prvenstvo na Larnaca-Kipar, koje će se održati od trećeg do petog februara.


tuzlainfo.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU