Hadžifejzoviću prijete silovanjem djece: Tužilaštvo i Sud će dokazati čiji su to poslušnici i gnjide!

hadžifejzoviću prijete silovanjem djece: tužilaštvo i sud će dokazati čiji su to poslušnici i gnjide!
  • Ime ćemo mu objaviti kada nam bude ćeif, kazao je Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović, jedan od najpoznatijih bh. novinara, urednik i osnivač FACE TV-a, u subotnjem izdanju Centralnog dnevnika je objavio šokantne informacije.

Naime, Hadžifejzović je otkrio kako mu se prijeti silovanjem djece. Kao i inače, Hadžifejzović je odlučio da neće šutiti i trpiti prijetnje, kako ih naziva, gnjida, kukavica, bijednika.

–  Poslušnici stranaka, lidera i vladajućih parova i porodica. Tužilaštvo i Sud neka dokazuju da li su i koliko plaćeni i čime. Nisu te osobe samo botovi pod šifrom, to su osobe koje javno nastupaju sa svojim imenom…

Većinom su to obične gnjide, kukavice, bijednici. Ali, zapamtite i takvi su vrlo opasni…Jedan od njih, koji je bio pod šifrom otkrila ga je obavještajna agencija, a i mi odmah, prijetio je smrću, a onda smo otkrili da je prijetio preko kompjutera svoje žene, supruge…

 

Ime ćemo mu objaviti kada nam bude ćeif… No, prijetnje porodici…Djeci…Neoprostivo. Treba silovati dijete novinaru. Da li ste čuli ogavniju prijetnju?

Da li shvatate kakva je to kukavica koja ne smije na oca pa ide na dijete? Kažem vam, neoprostivo. I ovo je samo prvi prilog iz drugog serijala odgovora…Ovaj serijal se zove – prijetnje smrću. Predmet su nekoliko istraga koje se vode pred Općinskim, Kantonalnim i državnim sudovima! – kazao je Hadžifejzović.

(nkp.ba)

www.nkp.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU