TuzlaOmogućena besplatna pripremna nastava za eksternu maturu u...

Omogućena besplatna pripremna nastava za eksternu maturu u Tuzlanskom kantonu – .

Richmond Park Međunarodna srednja škola u Tuzli će u periodu od 28. januara do 25. februara 2023. godine realizovati projekat pod nazivom “Besplatna pripremna nastava za eksternu maturu” za učenike devetih razreda sa područja Tuzlanskog kantona.

Pripreme će se održavati tokom pet sedmica počevši od 28. 1. 2023. godine. Svake subote sa početkom u 10:00 sati. Planirano je pet školskih časova rada sa nastavnicima u prostorijama Richmond Park škole u Tuzli.

Cilj projekta je da osposobi učenike završnih razreda osnovnih škola za uspješno polaganje eksterne mature. U sklopu ovogodišnje pripremne nastave, polaznici će biti u mogućnosti besplatno pohađati časove BHS jezika i književnosti, Engleskog jezika, Matematike, Hemije, Fizike, Geografije i Historije.

Nastavno osoblje Richmond Park Međunarodne srednje škole u Tuzli će nastojati da učenicima na interaktivan i prihvatljiv način pojasni gradivo iz navedenih predmeta a sve u cilju što jednostavnije pripreme učenika za polaganje eksterne mature.

Svi zainteresovani učenici završnih razreda osnovnih škola sa područja Tuzlanskog kantona mogu se prijaviti putem e-maila: [email protected] ili porukom na broj 063/805-141, najkasnije do 26. januara 2023. godine.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici škole: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=544209181064846&id=100064273052379&mibextid=Nif5oz


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU