10.5 C
Tuzla

Osmrtnice

Preminuo je Delić Zuhdija

12. aprila u 85. godini života preminuo je Delić Zuhdija. Dženaza će se obaviti danas u 13:30 na Gradskom groblju Trnovac. Iskreno saučešće porodici!

Preminuo je Ramiz Duman

Zauvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Saučeće porodici.

Preminula je Nada Đulabić

Život nestane u trenutku, ali ljubav i sjećanje ostaju zauvijek.Zauvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Iskreno saučešće porodici!

Preminuo je Radulović Vlade

11. aprila je u 73. godini života preminuo Radulović Vlade. Sahrana će se obaviti 14. aprila u 14 sati na ateističkom groblju Trnovac Iskreno saučešće porodici!

Preminuo prim. dr. Ahmed Alečković

9. aprila je u 70. godini života preminuo prim. dr. Ahmed Alečković. Dženaza će se obaviti sutra u 13 sati, ukop je na Gradskom groblju Trnovac. Iskreno saučešće porodici!

Preminuo je Kofrc Huso

U 76. godini života preminuo je Kofrc Huso. Dženaza će se obaviti 10. aprila u 12:45 na mezarju Tušanj. Iskreno saučešće porodici!

Preminula je Smajlović Dobrila

8. aprila je u 84. godini života preminula Smajlović Dobrila. Ukop će se obaviti danas u 14 sati na mezarju Bukovčić. Iskreno saučešće porodici!

Preminuo je Evgenije Jurčenko

07. aprila u 71. godini života preminuo je Evgenije Jurčenko. Ispraćaj i sahrana obavit će se u 09. aprila u 13 sati na Pravoslavnom groblju Trnovac - Tuzla Iskreno saučešće porodici!

Recent posts

Popular categories