Sjednica Gradskog vijeća Tuzla putem Zoom aplikacije

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u TK

Zbog pogoršane higijensko-epidemiološke situacije, na prijedlog Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona, Vlada Tuzlanskog kantona je na 28. vanrednoj sjednici održanoj 22.10.2021. godine usvojila naredbu sa novim mjerama i preporukama, uključujući i one, koje se odnose na zabranu okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru na području Tuzlanskog kantona.

Sagledavajući trenutnu znatno pogoršanu higijensko-epidemiološku situaciju, prema kojoj je evidentan stalan porast parametara vezanih za pandemiju uzrokovanom koronavirusom-COVID 19 (značajan porast pozitivnih na COVID-19, hospitaliziranih pacijenata i umrlih na području grada Tuzla, Kolegij Gradskog vijeća Tuzla je na vanrednoj sjednici održanoj 27.10.2021. godine, odlučio da se deseta redovna sjednica Gradskog vijeća Tuzla zakazana za 28.10.2021. godine, NEĆE održati u sali za sjednice Gradskog vijeća.

Kolegij Gradskog vijeća je u skladu sa članom 81.a Poslovnika Gradskog vijeća Tuzla („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj 9/17, 2/18, 8/19, 3/20, 7/20, 2/21, 3/21 i 6/21), donio zaključak, da se zakaže i održi vanredna sjednica Gradskog vijeća Tuzla uz korištenje informaciono-komunikacionih sistema (ZOOM aplikacije), i to u četvrtak, 28.10.2021. godine u 10 sati.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU