Sloga u Tojšićima savladala Seonu, kalesijska Bosna u sudijskoj nadoknadi ostala bez cijelog plijena u Matićima

sloga u tojšićima savladala seonu, kalesijska bosna u sudijskoj nadoknadi ostala bez cijelog plijena u matićima

SLOGA SAVLADALA SEONU, BOSNA DONIJELA BOD IZ MATIĆA

Odigrane su prve tri utakmice 6.kola Druge lige FBiH „Sjever“. Fudbaleri Sloge su na stadionu „Ada“ u Tojšićima savladali Seonu sa 4:1. Dvostruki strijelac za tojšićkog drugoligaša bio je Tarik Smajić, a mrežu Seone još su pogađali Almir Omerović i Armin Osmanović.

Bosna iz Kalesije je donijela bod sa „vrućeg“ terena u Matićima gdje su remizirali 3:3 sa domaćim Napretkom, aktuelnim liderom na tabeli.
Kalesijski fudbaleri su nakon prvog poluvrena vodili sa 1:2. Oba pogotka za Bosnu postigao je Adi Kadić. Napredak je u nastavku susreta poravnao na 2:2, da bi Simbad Jahić pogodio za 2:3. Ipak, u sudijskoj nadoknadi Napredak je izjednačio rezultat na 3:3.

sloga u tojšićima savladala seonu, kalesijska bosna u sudijskoj nadoknadi ostala bez cijelog plijena u matićimasloga u tojšićima savladala seonu, kalesijska bosna u sudijskoj nadoknadi ostala bez cijelog plijena u matićimasloga u tojšićima savladala seonu, kalesijska bosna u sudijskoj nadoknadi ostala bez cijelog plijena u matićima

Nakon šest odigranih kola Sloga je sakupila 10 bodova (tri pobjede, dva poraza i jedan remi), dok Bosna iz Kalesije ima 9 bodova (2 pobjede, tri remija i jedan poraz).

U trećoj utakmici koja je odigrana danas Radnički iz Lukaca je sa 2:0 pobijedio Dizdarušu iz Brčkog

(RadioFeral/ NKP.ba)

www.nkp.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU