Friday, October 22, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVijestiTuzla: U pretresima na tri lokacije pronađena opojna droga

Tuzla: U pretresima na tri lokacije pronađena opojna droga

-

U četvrtak, 4.2.2021.godine policijski službenici Uprave policije/Sektora kriminalističke policije MUP TK – Odsjek za sprečavanje zloupotrebe opojnih droga su, postupajući po naredbi Općinskog suda Tuzla, izvršili pretrese na tri lokacije u Tuzli: stana i vozila koje koristi E.M., rođen 1995.godine, stana koji koristi M.B., rođen 1991.godine, te stana i vozila koji koristi E.I., rođen 1988. godine.

Prilikom pretresa pronađeni su sljedeći predmeti: pištolj, dvije digitalne vage, dva pvc. pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom izgledom asocira na opojnu drogu, pet pvc. pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, mobilni telefon i pvc. šprica sa sadržajem nepoznate tečnosti.

Pronađeni predmeti iz navedenih pretresa su privremeno oduzeti, a službenici navedenog Odsjeka nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju pomenutih događaja, nakon čega će Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona biti dostavljeni odgovarajući izvještaji, prenosi tuzlainfo.ba.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Dječiji festival ‘Vezeni most’ otvoren u Tuzli

Međunarodni dječji festival "Vezeni most" danas je počeo u Tuzli, a u naredna tri dana publika će imati priliku uživati u bogatom programskom sadržaju. -...