02.12.2021
10 C
Tuzla

U popularne ugostiteljske objekte u Tuzli samo sa covid potvrdom

-

Tuzlanski ugostiteljski objekat Sezam Tenis uveo je nova pravila za goste koji posjećuju ovaj objekat vikendom, a sve zbog pogoršane epidemiološke situacije na području TK

Naime, zbog pandemije koronavirusa mladima će tako, već od danas, za ulazak na Tenis biti potrebne covid potvrde, odnosno dokaz da su prebolovali koronavirus, da su vakcinisani ili da imaju negativan PCR ili antigenski test, prenosi tuzlainfo.

Iz Sezama su obavijestili da će prilikom ulaska u objekat za provjeru potvrda biti zaduženi covid redari.

U popularne ugostiteljske objekte u Tuzli samo sa covid potvrdom
U popularne ugostiteljske objekte u Tuzli samo sa covid potvrdom 2

Zbog trenutne situacije, sa uvođenjem obaveznih covid potvrda počeli su i drugi ugostiteljski objekti u Tuzli. Ranije je to učinila Pivnica Taverna kao i Nardi pub. Većina ostalih se još uvijek nije izjasnila o provođenju ove mjere.

Napominjemo, Vlada TK je prošle sedmice donijela odluku o obaveznim covid potvrdama u slučaju većeg okupljanja na javnim mjestima. Covid potvrde su obavezne u slučaju da u zatvorenim prostorima boravi više od 50, odnosno više od 100 osoba na otvorenom. (Foto: Sezam Facebook)

Preminuo je Salih Tučić

S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni Tučić (Mujo) Salih 1941-2021 preselio na ahiret u utorak, 30.11.2021. godine...