KalesijaUdruženje mladih „Trik“ organizuje besplatne kurseve za mlade...

Udruženje mladih „Trik“ organizuje besplatne kurseve za mlade sa područja Općine Kalesija

udruženje mladih „trik“ organizuje besplatne kurseve za mlade sa područja općine kalesija

Udruženje mladih „Trik“ iz Kalesije u sklopu projekta „Probudi lidera u sebi“ nudi besplatne kurseve za mlade sa područja Općine Kalesija. U sklopu ovog projekta UM „Trik“ će organizovati 3 besplatna kursa i to kurs gitare, kurs engleskog jezika i kurs grafičkog dizajna.

Svi kursevi koji će se realizovati u prostorijama Centra za djecu i mlade Kalesija – Sportska dvorana. Prijave za kurs gitare su otvorene i traju do 18.1.2023. godine do 23:59h.

Kurs gitare trajat će 3 mjeseca (do 12.4.2023. godine) a isti će voditi iskusni članovi našeg Udruženja. Poziv za ovaj kurs je otvoren za sve zainteresovane mlade koji imaju od 15 do 30 godina, a prijave su otvorene do 18.1.2023. godine do 23:59h. Dio gitara će obezbijediti naše udruženje, a (ne)posjedovanje gitare nije eliminatorno prilikom prijave za učešće. Link za prijave na kurs gitare: https://forms.gle/ntpVneBAaSdknYsQ8

Kroz projekat „Probudi lidera u sebi“, pored kurseva Udruženje mladih „Trik“ organizovat će i niz edukacija na različite teme za sve zainteresovane mlade iz lokalne zajednice, a svi pozivi bit će objavljeni na društvenim mrežama Udruženja.

Cilj svih kurseva i edukacija je uključivanje mladih u aktivnosti lokalne zajednice, te pružanje mogućnosti mladim fascilitatorima da razvijaju liderske vještine. Učestovanjem u besplatnim edukacijama i kursevima učesnici će imati priliku da razvijaju svoje zananje i vještine iz određenih oblasti.

Aktivnosti projekta „Probudi lidera u sebi“ realizuju se zahvaljujući Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projektu kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a finansira Austrijska razvojna saradnja.

udruženje mladih „trik“ organizuje besplatne kurseve za mlade sa područja općine kalesija

(NKP.ba)

www.nkp.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU