TuzlaVlada TK dala saglasnost za prijem više državnih...

Vlada TK dala saglasnost za prijem više državnih službenika i namještenika – .

Vlada Tuzlanskog kantona na dans održanoj sjendici dala je saglasnost Pedagoškom zavodu Tuzlanskog kantona za popunu radnog mjesta državnog službenika, pomoćnika direktoraa, putem internog premještaja državnog službenika.

Također je data saglasnost Ministarstvu zdravstva Tuzlanskog kantona za prijem državnog službenika, stručnog saradnika za vanbolničku i bolničku zdravstvenu zaštitu, u radni odnos na neodređeno vrijeme.

Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede data je saglasnost za prijem državnog službenika, stručnog savjetnika za vođenje upravnog postupka i normativno – pravne poslove, u radni odnos na neodređeno vrijeme, a Ministarstvu za boračka pitanja Tuzlanskog kantona za prijem državnog službenika, stručnog savjetnika za upravni postupak.

Ministarstvu obrazovanja i nauke data je saglasnost za popunu radnih mjesta državnog službenika, pomoćnika ministra za visoko obrazovanje i nauku, i namještenika, višeg referenta za polaganje ispita iz upravljanja motornim vozilom „B“ i „C“ kategorije“ i višeg referenta za opće poslove.


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU