ŽiviniceDirektor OŠ Gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i...

Direktor OŠ Gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima

direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima

direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima direktor oš gračanica uručio priznanja najuspješnijim učenicima i nastavnicima

Danas je direktor Osnovne škole Gračanica Ibro Ćasurović upriličio prijem za najuspješnije učenike i nastavnike u školskoj 2022./2023. godini.

Najboljima su tom prilikom uručena prigodna priznanja, zahvalnice i novčane nagrade.

Prije 53 godine počela je s radom Osnovna škola Bratstvo i jedinstvo Gračanica, današnja Osnovna škola Gračanica.

Kroz svoju historiju škola je iznjedrila mnogo uspješnih ličnosti iz društveno – političkog, privrednog, kulturnog, vjerskog i sportskog miljea, na što su ponosni svi oni koji su vezani za ovu školu.

Iz ove odgojno – obrazovne ustanove ispraćene su generacije učenika koji s ponosom kažu da su osnovna znanja sticali u Gračanici.

Nakon što je direktor Ćasurović uručio priznanja i nagrade, svim prisutnim se obratila učenica generacije Dženeta Salkanović.

Na kraju, direktor Osnovne škole Gračanica Ibro Ćasurović svima je poželio dobro zdravlje i puno uspjeha u budućem radu i životu.

Danas OŠ Gračanica pohađa preko petsto učenika u centralnoj i dvije područne škole.
U nastavnim i vannastavnim aktivnostima ova škola bilježi odlične rezultate i predstavlja uzor dobre i uspješne organizacije i krativne sinergije menadžmenta, nastavnika i učenika.

Jasminko Razić

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
online free course
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course

rtvzivinice.tv

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img