BiznisObilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži. Među posjetiocima su bili predstavnici OŠ Orašje, vrtića Vjeverica koji djeluje pri JU Djeca Sarajeva, te učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva.

„Rado smo ugostili naše male sugrađane kojima smo prezentirali štednju i njen značaj, ali ih upoznali i sa inovativnim pristupom i dostignućima koje je Banka ostvarila na području digitalizacije u proteklom periodu“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo. „Svi ovi mališani su sa nama simbolično obilježili i naš rođendan, a pored čestitke ispisane znakovnim jezikom, na poklon smo dobili i crtež našeg šefa Oskara“, dodao je Jildizlar.

Povodom rođendana Banka je klijentima pripremila posebnu ponudu Addiko Blic gotovinskog kredita u okviru koje su klijenti mogli dobiti prvu ratu gratis. Više detalja o poslovanju Banke potražite na www.addiko-fbih.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU