Razne temeObjavljeni javni pozivi Turističke zajednice TK

Objavljeni javni pozivi Turističke zajednice TK

Javni pozivi Turističke zajednice TK

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture, odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu, za podršku manifestacijama, festivalima i drugim događajima na području kantona.

Također je objavljen i Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje Infrastrukturnih projekata od značaja za razvoj turizma, kao što su rekreacijski sadržaji, izletišta, tematske staze, parkovi, kampovi, igrališta i dr.

Turističke zajednica Tuzlanskog kantona objavljuje sljedeće javne pozive:

Javni poziva za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Podrška projektima –  manifestacije, festivali i dr. događaji na području Tuzlanskog kantona.

Javni poziva za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Infrastrukturni projekti od značaja za razvoj turizma – Projekti javne i druge turističke infrastrukture ( rekreacijski sadržaji, izletišta, tematske staze, parkovi, kampovi, igrališta i dr. ).

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU