PANDORA alarmni sistemi: Najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.

PANDORA – Živimo u vremenu kakvom živimo, tako da je potrebna i dodatna sigurnosna zaštita za vašeg „metalnog ljubimca“.

Prestavljamo vam alarmne sisteme PANDORA koji su napravili revolucija u auto sigurnosti!

Najbolji telefoni do 200 evra

PANDORA alarmni uređaji su uređaji nove generacije, u potpunosti prilagođeni novim vozilima.

Obezbjeđuju kompletnu zaštita vašeg vozila od nasilnog obijanja: zaštita gepeka i poklopca motora, svih vrata i prozora, šok senzor sa dvije zone, elektronska blokada motora, BT pločica bez koje nije moguće pokrenuti vozilo, kontrola preko smartphona, tilt senzor zaštita od dizanja vozila … samo su dio onoga, kako to ovaj alarmni sistem čuva vaš automobil.

pandora
PANDORA alarmni sistemi: Najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.

PANDORA alarmi za automobile su novi nivo visokotehnološke zaštite auta i nadzora vozila u stvarnom vremenu. Moderni vrhunski auto-alarm s Bluetoothom 5.0. bežičnom tehnologijijom, koji koristi najnoviju generacija 3D čipa sa senzorima za ubrzanje, promjenu nagiba, udara i pokreta vozila. Kompletnu „komunikaciju“ sa svojim vozilom možete obavljati i putem vašeg pametnog telefona, a uz pomoć prilagođene aplikacije uvijek imate trenutni uvid u stanje vašeg ljubimca.

pandora
PANDORA alarmni sistemi: Najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.

PANDORA koristi višekanalnu komunukaciju dalekog dometa (do 1km) na 856 MHz, automatski prebacujući kanale i koristi jaku 128-bitnu enkripciju za osiguravanje cijele radio komunikacije. Svi PANDORA daljinski upravljači, imobilajzeri i aplikacije za pametne telefone koriste najnovije metode šifriranja sa algoritmom AES-128 kako bi se osigurala maksimalna zaštita od hakera, skeniranja ključeva i druge sigurnosne prijetnje. To sve ove sisteme čini najsigurnijom opcijom na današnjem tržištu.

pandora
PANDORA alarmni sistemi: Najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.

Pa, zašto se onda zadovoljiti bilo čim drugim!

Uređaj je ugrađen potpuno neprimjetno i ne mijenja enterijer vozila.

PANDORA zaštitu možete ugraditi i kod nas, u servisu META GROUP doo već više od 20 godina, uspješno „čuva“ vaša vozila. Uz ugradnju dobijate i besplatnu obuku za korištenje.

pandora alarmni sistemi: najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.
PANDORA alarmni sistemi: Najefikasnija zaštitita za vaš automobil 1.

Osim PANDORA alarmnih sistema čiji su generalni zastupnici, META GROUP doo je i ekskluzivni distributer BLOKADA BEAR LOCK za BiH, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, te KEETECK alarma i najatraktivnijeg „moćnog zvuka“ za automobile –  MaxhausT Active Sound.

Za više informacija možete ih posjetiti na adresi Goste Lazarevića 92, Tuzla ili pozvati na brojeve 061 669 669 ili 035 226 766. Kontatirati ih možete i preko njihove Facebook stranice.

Više o samim sistemima zaštite i šta vam to sve nudi META GROUP doo možete pronaći na www.metagroup.ba

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU