Povratak u djetinjstvo i hranjiva poslastica

povratak u djetinjstvo i hranjiva poslastica

Uz nju su odrastale generacije, njen miris naš dom čini toplijim, a okus nas neodoljivo podsjeća na djetinjstvo. Ukusna riža na mlijeku neizostavna je slastica koja naš dan čini ljepšim, a novitet na našem tržištu – Kunin riža na mlijeku omogućava da u ovom kremastom specijalitetu uživamo kad god poželimo.

Poslastica s rižom je hranjivo jelo koje vole i djeca i odrasli, a pažljivo birani sastojci omogućavaju laku i brzu probavu i dopunu energije.

Riža je izuzetno zdrava i kao važan izvor ugljikohidrata, proteina i biljnih vlakana jača naš organizam. U kombinaciji s mlijekom koje je izvrstan izvor kalcija i važno za jake i zdrave kosti dobijamo hranjiv i niskokaloričan desert.

Zahvaljujući Kunin poslastici više ne morate brinuti o tome hoće li vam riža ili mlijeko zagorjeti pri kuhanju, koliko dugo je potrebno da desert bude gotov, je li omjer sastojaka odgovarajući ili kako da ga čuvate ako napravite previše. Sve što je potrebno je da skinete poklopac sa pakovanja, dohvatite kašiku i užitak je zagarantovan.

Deserti Kunin dolaze u klasičnom izdanju od 150 grama, a za ljubitelje čokolade i karamele tu su 175-gramske varijante sa prelivima koji dodatnu obogaćuju doživljaj ove slastice.

Prve reakcije onih koji su ga probali suda je to neodoljivi spoj ukusnog i hranjivog./Minela Pamuk/

 

www.zivinice.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU