back to top

Restoran Four Seasons Sarajevo: Oglas za prijem radnika

Four Seasons restoran, smješten u samom srcu Sarajeva, oglašava otvorene nove pozicije u svom jedinstvenom prostoru. Nalazimo se na svega nekoliko koraka od najpoznatijih trgovačkih centara, a naš penthouse restoran dočekuje vas modernom, ali elegantnom atmosferom te privlači kako domaću, tako i internacionalnu klijentelu.

Tim povodom, u potrazi smo za mladim talentima sa ili bez iskustva za pozicije: KUHAR / KUHARICA, ŠANKER/ICA, KONOBAR/KONOBARICA, SLASTIČAR/SLASTIČARKA.

Pridružite nam se:

Ako ste ljubazni, komunikativni i volite pružati vrhunsku uslugu, tražimo upravo vas! Bez obzira na iskustvo, dobrodošli su svi entuzijasti koji žele biti dio našeg tima. Nudimo dinamičan radni prostor, priliku za usavršavanje i rad u ugodnom okruženju. Vrata otvaramo posebno mladim osobama koji žele učiti posao i napredovati u svijetu ugostiteljstva.

Šta nas izdvaja?

Naša raznovrsna ponuda fokusira se na mediteransku kuhinju s transcendentalnim i predivnim prikazom. Izuzetan izbor vina i koktela, zajedno s sjajnim izborom bezalkoholnih pića, ističu našu izuzetnu uslugu. Štaviše, naše izvanredne kreacije slastica čine vrhunac gastronomskog iskustva.

Kako se prijaviti?

Prijavite se slanjem svoje kraće biografije na mail: info@4seasons.ba

Čekamo vas s nestrpljenjem!

FOUR SEASONS

szztk

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU