U saobraćajnoj nesreći u Par selu povrijeđeno više osoba

Kako saopćavaju iz MUP-a TK jučer se oko 22,30 sati na regionalnom putu R-470, u naselju Orašje, grad Tuzla, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo „Golf V“ kojim je upravljao E.B., rođen 2004.godine iz Tuzle, putničko motorno vozilo „Golf VI“ kojim je upravljala S.K., rođena 1982.godine iz Tuzle i putničko motorno vozilo „VW Touran“ kojim je upravljao N.K., rođen 1979.godine iz Tuzle.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Tuzla, pripadnici PVB Tuzla i ekipe SHMP Doma zdravlja Tuzla. U ovoj saobraćajnoj nezgodi 8-godišnja saputnica iz pmv. “Golf VI” je zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla gdje je zadržana na daljem liječenju, saputnik iz pmv. “Golf V” I.B., rođen 2004.godine iz Tuzle je takođe zadobio teške tejelsne povrede, dok su S.K., E.B., 13-godišnja saputnica iz pmv. “Golf VI”, saputnik iz pmv. “Golf V” H.B., rođen 2004.godine zadobili lake tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla.

Za vrijeme vršenja uviđaja, 26/27.09.2023.godine, u vremenskom periodu od 22,45 do 02,45 sati došlo je do potpune obustave saobraćaja na navedenoj dionici, te se isti odvijao alternativnim putnim pravcima. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Zapad i OKP PU Tuzla.

()

rtv7.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU