back to top

Ujedinjeni za Srebrenik: Adnan Bjelić, kandidat za gradonačelnika Srebrenika predstavio “Plan 60” – .

ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – .

Koalicija “Ujedinjeni za Srebrenik” sinoć je u prepunom Domu kulture održala prezentaciju platforme za prijevremene izbore za gradonačelnika Grada Srebrenika nazvanu “Plan 60”, a koja predstavlja programa rada kandidata za gradonačelnika Srebrenika, gospodina Adnana Bjelića.

ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – . ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – . ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – .

Adnan Bjelić, kandidat za gradonačelnika Grada Srebrenika, je visokoobrazovan i govori engleski i turski jezik. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u privatnom i javnom sektoru, a kao dugogodišnji uposlenik u organima uprave Grada Srebrenika obnašao je niz odgovornih funkcija sa izuzetnim uspjehom.

Koaliciju Ujedinjeni za Srebrenik čine politički subjekti okupljeni oko ideje izgradnje Srebrenika po mjeri njegovih građana, a to su gradske organizacije Socijaldemokratske partije, Naroda i pravde i Naše stranke, kao i širok krug dokazanih organizacija i pojedinaca iz svih sfera života.

“Plan 60” predstavlja skup mjera i konkretnih projekata za sveukupno poboljšanje životnih uslova građana Srebrenika, sa egzaktnim, mjerljivim pokazateljima podijeljenim u 5 različitih segmenata:
1. Efikasna, transparentna i digitalizovana uprava u sistemu jednakom za sve.
2. Unaprijeđen poslovni ambijent za postojeće privrednike te buduće investitore koji doprinosi kreiranju novih radnih mjesta.
3. Unaprijeđen kvalitet života, kao i sigurnost stanovnika u cijeloj lokalnoj zajednici.
4. Srebrenik u kojem mladi i svi drugi naši sugrađani vide svoju sadašnjost i planiraju budućnost.
5. Kreiran ambijent za aktivizam i promociju ideja svih građana Srebrenika.

ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – .  ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – .

Na otvaranju izborne kampanje brojni građani Srebrenika imali su priliku svjedočiti drugačijem, otvorenijem pristupu bavljenja politikom, zasnovanom na principima zakonitosti, jednakosti, transparentnosti, pravednosti i poštenja, kao i opredjeljenja za institucionalnim odlučivanjem i vođenjem procesa nasuprot povlaštenih pojedinaca i grupa. Sa skupa je poručeno da je je vrijeme za izgradnju društva znanja u kojem ima mjesta za sve dobronamjerne i pažnje vrijedne ideje i projekte, bez podjela po osnovu stranačke pripadnosti već isključivo po mjerljivim vrijednostima i spremnosti za napredak i prosperitet. Također, poručeno je i kako će kandidat za gradonačelnika gospodin Adnan Bjelić svoju kampanju voditi snagom argumenata i na bazi jasnog i mjerljivog plana, u skladu sa svim načelima civiliziranog političkog djelovanja.

Građani Srebrenika pozvani su da ne podliježu pritiscima i spinovima te da na osnovu vlastitih procjena izaberu gradonačelnika koji će im služiti a nikako onog koji će njima vladati.

Sve aktivnosti i rad kandidata za gradonačelnika gospodina Adnana Bjelića javnost može pratiti na zvaničnim profilima na društvenim mrežama (https://www.facebook.com/adnanbjelic), posredstvom sredstava javnog informisanja, kao i na ličnoj web-prezentaciji www.adnanbjelic.com.”

ujedinjeni za srebrenik: adnan bjelić, kandidat za gradonačelnika srebrenika predstavio “plan 60” – .


studiod.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU