(Video) U toku pripreme za manifestaciju “Zima u Tuzli”

Turistička zajednica grada Tuzle, Grad Tuzla i JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla aktivno rade na pripremi za manifestaciju “Zima u Tuzli 2023. godine” kao i na pripremi za doček Nove godine na otvorenom. Na Trgu slobode u toku je postavka kućica za poduzetnike i obrtnike koji će ovogodišnju manifestaciju dodatno obogatiti.

Tuzla se sa svojom zimskom turističkom ponudom već svrstala u red gradova koji nude zanimljive i atraktivne sadržaje, i iz godine u godinu „Zima u Tuzli“ privlači sve veći broj posjetilaca!

Ova manifestacija ne samo da obogaćuje turističku ponudu u zimskom periodu, nego i pruža podršku poduzetnicima i obrtnicima, koji dobiju priliku da se predstave u kućicama na Trgu slobode.

Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla su i ove godine pripremili bogat program koji će trajati od 15.12.2023. do 07.01.2024. godine.

U ovom periodu će građanke i građani Tuzle, ali i gosti našeg grada, imati priliku da na Trgu slobode, uživaju u ugodnom ambijentu sa prikladnim prazničnim dekorom, gastro ponudom i zabavno-muzičkim programom.

(video) u toku pripreme za manifestaciju “zima u tuzli”
(Video) U toku pripreme za manifestaciju “Zima u Tuzli”

rtv7.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU