Sunday, October 24, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVijestiAddiko Banka/ Paketići za djecu sa poteškoćama u razvoju

Addiko Banka/ Paketići za djecu sa poteškoćama u razvoju

-

Zaposlenici Addiko banke donirali su danas novogodišnje paketiće za članove udruženja „Vodopad ljubavi“ iz Jajca i „ Sreća za sve“ iz Travnika.

Paketići su podijeljeni u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koji zaposlenici Addiko banke organizuju već desetu godinu zaredom.

Addiko Banka/ Paketići za djecu sa poteškoćama u razvoju
Addiko Banka/ Paketići za djecu sa poteškoćama u razvoju 2

„Ova akcija je lijepa tradicija koju njegujemo već 10 godina. Ponosna sam što smo i mi iz podružnice Jajce dio akcije već godinama, te što smo ove godine obradovali i 20 korisnika usluga udruženja ‘Vodopad ljubavi’ iz Jajca“, istakla je Sanela Prokošak, voditeljica podružnice Addiko banke u Jajcu.

Zaposlenici Addiko banke poklanjaju paketiće mališanima u Jajcu i Travniku
Dragana Samardžić, predsjednica Udruženja „Vodopad ljubavi“, izrazila je zahvalnost na ovoj lijepoj gesti zaposlenika Addiko banke i istakla da Udruženje djeluje tek tri godine, ali da su do sada realizovali niz aktivnosti sa ciljem poboljšanja položaja djece sa poteškoćama u razvoju.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...