back to top

Najljepše ljubavne poruke za rođendan

Ako se odlučite za slanje najljepše ljubavne poruke za rođendan, znajte da imate zaista veliki izbor predivnih čestitki koje možete napisati.

Rođendani su uvijek posebne prilike u kojima možete da obradujete voljenu osobu malim znakom pažnje u vidu ljubavne poruke.

Ovako ćete pokloniti ne samo originalan poklon već će i vaša voljena osoba moći da poruku sačuva pa čak i pogleda kad god treba malo motivacije u životu.

Ako se odlučite za slanje najljepše ljubavne poruke za rođendan, znajte da imate zaista veliki izbor predivnih čestitki koje možete napisati. Kako bi vam olakšali izbor, donosimo vam listu od preko 20 najljepših ljubavnih poruka za rođendan, od kojih su neke i šaljive.

Nadamo se da ćete u našem izboru naći nešto za vas.

Najljepše ljubavne poruke za rođendan koje će sigurno obradovati slavljenika

Ljubavnim porukama ćete sigurno pokazati svoju zainteresovanost i ljubav.

Neću te voljeti vječno ne ljuti se, ni život nije vječan. Voljeću te jedan mali dio vječnosti koji traje cijeli život! Srećan rođendan.

Neki dani su duži od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepši od drugih, a moj najljepši san upravo čita ovu poruku! Srećan rođendan.

Mužiću moj, neka je srećan rođendan tvoj!!!

najljepše ljubavne poruke svih vremena će vašoj voljenoj osobi ostati u sjećanju
Najljepše ljubavne poruke svih vremena

SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imaš kod Kineza.

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali vječnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspio da stvori! SREĆAN ROĐENDAN!

Ja imam samo dvije bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rođendan.

Nemoj me voljeti mnogo. Voli me malo ali zauvijek… Srećan rođendan.

Došlo je do uzbune u raju. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. SREĆAN ROĐENDAN!

Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najljepše koji te čekaju u budućnosti! Sa mnom kraj sebe … Srećan rođendan!

Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmijan da zaspiš, sa osmjehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!

PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN ROĐENDAN!

Moje su želje danas okrenute tebi, u mome srcu tvoje je mjesto. Znaj da te volim svaki dan i želim ti srećan rođendan.

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rođendan!

Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspjeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rođendan.

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Ali nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam samu sebe.

Šaljem ti zvijezdu najljepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najljepše želje na današnji dan! Srećan rođendan.

Jedna zvjezdica za uspeh, jedna zvjezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvijezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! CMOK.

Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričaš, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego što slutiš! Srećan rođendan.

Za cio svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cio svijet. Srećan rođendan ljubavi moja.

Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVIJEK MISLI NA TEBE! Srećan rođendan.

Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namjerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao što si ti! Srećan rođendan.

Pogledaj zvijezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imaš sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! Srećan rođendan.

Srećan rođendan! Divno je imati tebe kraj sebe.

Čestitajte voljenoj osobi rođendan uz pomoć najljepših rođendanskih čestitki.

najljepše ljubavne poruke za sva vremena
Ljubavne poruke za rodjendan

Najljepše ljubavne poruke za rođendan mogu biti šaljive ili romantične

Ovakvim porukama ćete sigurno zavesti muškarca da misli na vas.

U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak. Ljubavi, srećan ti rođendan!

Ljubavi moja volim te najviše na svijetu i šaljem ti srce za rođendan u paketu!

Lijepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu… SREĆAN ROĐENDAN!

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda na nebu sja toliko tebe volim ja. Srećan rođendan, cmok!

Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lijepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVIJETU! SREĆAN ROĐENDAN!

Rezime – najljepše ljubavne poruke za rođendan

Ljubavne poruke za rođendan su fantastična prilika da kreirate nezaboravne životne trenutke sa osobom koju volite. Bilo da pišete najljepše ljubavne poruke za Valentinovo, godišnjicu veze, rođendan ili neku drugu priliku, ne zaboravite da budete svoji, kreativni i originalni.

Za ljubavne poruke nikada nije kasno. A kako se sprema Dan zaljubljenih, razmislite da svojoj voljenoj osobi napišete naljepšu ljubavnu poruku za Valentinovo i tako uljepšate taj dan.

Preporučujemo i ovo:

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU