2.9 C
Tuzla

Azra i Nejra su najbolje studentice Medicinskog fakulteta u Tuzli i Sarajevu

-

Zlatne studentice Medicinskog fakulteta u Tuzli i Sarajevu su Nejra i Azra.

U sarajevskom Domu mladih upriličena je 16. svečana promocija 5.088 diplomanata i magistranata fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu (UNSA), najvećeg i najstarijeg univerziteta u Bosni i Hercegovini.

U okviru svečanosti predstavljeno je i 200 dobitnika posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu i to dobitnika zlatne značke, srebrne značke i Povelje Univerziteta u Sarajevu.

Azra i Nejra su najbolje studentice Medicinskog fakulteta u Tuzli i Sarajevu

Među dobitnicima posebnih priznanja je i Visočanka Nejra Mlačo, studentica Medicinskog fakulteta UNSA koja je odlikovana Zlatnom značkom sa prosjekom 9,68.

Svečanom akademijom i Univerzitet u Tuzli je obilježio 44. godišnjicu uspješnog rada i djelovanja. Na ovoj akademiji dodijeljene su zlatne plakete za studente koji su ostvarili izvanredne rezultate tokom studiranja.

Zlatnu plaketu dobila je Azra Ibrišević sa prosjekom ocjena tokom školovanja 9,80 te je na taj način ova mlada djevojka iz Tuzle najbolja studentica svoje generacije na Medicinskom fakultetu u Tuzli.

Medicinskog fakulteta u Tuzli

Nejri, Azri i njihovim porodicama upućujemo iskrene čestitke za ostvareni zavidan uspjeh u toku svog školovanja, a ovim mladim doktoricama želimo i mnogo sreće i uspjeha u nastavku profesionalne karijere.

Azra i Nejra su najbolje studentice Medicinskog fakulteta u Tuzli i Sarajevu
Belma Džuzdanovićhttp://enovosti.ba
Belma Džuzdanović je studentica medicine u Tuzli. Autor je na nekoliko portala TNT Grupacije.
0 0 Glas
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Podijeli članak

Najnovije

Popularne kategorije

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x