back to top

B2B susreti privrednika TK i Beograda

Poziv za učešće na susretima privrednika

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa Privrednom komorom Srbije – Privredna komora Beograd, organizuje uzvratne susrete privrednika sa područja Tuzlanskog kantona i Beograda.

Planirano je da B2B susreti budu održani u drugoj polovini aprila ili prvoj polovini maja 2024. godine (u zavisnosti od raspoloživosti termina i već planiranih aktivnosti) u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode bb.

Pozivamo sve privrednike, predstavnike firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla, zainteresirane za učešće na B2B susretima i saradnju sa firmama iz Beograda i Srbije, da se prijave u Komoru.

U prijavi je potrebno navesti interes za određene djelatnosti i aktivnosti u razgovorima sa poslovnim partnerima (prodaja, kupovina, zastupništvo, posredovanje, zajednički nastup na trećim tržištima itd…) te link web stranice firme kako bi se potencijalni partneri iz Srbije i Beograd upoznali sa profilom firme.

Prijave dostaviti najkasnije do 8. aprila na e-mail: dino@kpktz.ba ili telefon sa brojem 035/369-550, 360-562, mobilni 061/164-311.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja je Dino Kalesić, telefon 061/164-311.

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU