SrebrenikBećirović razgovarao sa Adnanom Bjelićem, kandidatom za gradonačelnika...

Bećirović razgovarao sa Adnanom Bjelićem, kandidatom za gradonačelnika Grada Srebrenik – .

bećirović razgovarao sa adnanom bjelićem, kandidatom za gradonačelnika grada srebrenik – .

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović razgovarao je sa Adnanom Bjelićem, kandidatom za gradonačelnika Grada Srebrenik na prijevremenim izborima koji će biti održani 5. 2. 2023. godine.

Adnan Bjelić, kandidat koalicije Ujedinjeni koju čine stranke Narod i Pravda (NIP), Naša stranka (NS) i Socijaldemokratska partija BiH (SDP), upoznao je Denisa Bećirovića sa aktuelnim problemima i prijedlozima rješavanja glavnih izazova u Srebreniku. Predstavio je i viziju Grada Srebrenika kroz realizaciju “Plana 60”, u kojem je sadržan jasan program rada budućeg gradonačelnika Srebrenika.

Kandidat za gradonačelnika Grada Srebrenik Adnan Bjelić posebno se osvrnuo na borbu za uspostavljanje principa jednakosti, zakonitosti, transparentnosti, pravednosti kao temeljnim opredjeljenjima u izgradnji lokalne zajednice po mjeri stanovnika.

Bjelić je istakao da će se zalagati za poboljšanje poslovnog ambijenta za postojeće privrednike i buduće investitore, koji doprinosi očuvanju postojećih i kreiranju novih radnih mjesta.

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović poručio je da će se založiti, u skladu sa ovlaštenjima i mogućnostima, za promociju kapaciteta koje ima Grad Srebrenik za privlačenje direktnih stranih investicija.


studiod.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU