Tuzla vijesti TK iz minute u minutuBrodolom winter magic  je ove godine najiščekivanija zabava...

Brodolom winter magic  je ove godine najiščekivanija zabava u regonu

Nova  brodolomska avantura pod nazivom BRODOLOM WINTER MAGIC ove godine po prvi put stiže u zimskom izdanju.

Sinonim  dobre zabave, pozitivne energije i nezaboravnih druženja BRODOLOM WINTER MAGIC će svojom atmosferom zagrijati sve posjetitelje Olimpijskog centra Jahorina.

Nakon duže pauze svih muzičkih dešavanja u svijetu i regiji jedan od najvećih događaja elektronske muzike na našim prostorima će biti upravo BRODOLOM WINTER MAGIC  koji će se održati 11. i 12. 03. 2022.godine na OC Jahorina.

Njegovo novo izdanje donosi do sada najrasplesaniju zabavu uz spektakularnu produkciju kakvu imaju i najveći svjetski festivali,  vrhunske plesne koreografije, te odličan line-up koji predvode  jedni  od najpriznatijih svjetskih DJ-eva

 11.03.22. Mark Knight ,Mahmut Orhan  uz podršku regionalnih I domaćih DJ-eva :After AFFAIR, Kristijan Molnar, Andrew Meller, Drop Department;

12.03.22. Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Petar Dundov,  Nebs Jack, DJ Jock, Alexander De Funk.

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najpopularnijih događaja ne samo u BiH, nego i u zemljama okruženja.

Posjetitelji ovogodišnjeg BRODOLOM WINTER MAGIC će moći  uživati  u dvodnevnom muzičkom spektaklu, dobroj zabavi, skijanju, bordanju i čistom zraku.

Olimpijski centar Jahorina je trenutno jedna od najprestižnijih i najpoželjnijih zimskih destinacija u regionu. Pored dobre ski ponude www.oc-jahorina.com svojim posjetiteljima tokom sezone nudi i velike muzičko zabavne programe, tako da adrealina i zabave ne nedostaje za sve generacije.

Ulaznice za BRODOLOM WINTER MAGIC  se mogu kupiti online na svim prodajnim mjestima sistema   www.kupikartu.ba .

Sve info na https://www.facebook.com/brodolom.ba/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU