eNovostiTuzla liveDivlje jagode u...

Divlje jagode u Tuzli

U čudesnoj atmosferi otvorene bašte „VRTIĆ“ na prvom slanom jezeru kompleksa Panonika u Tuzli, 20. augusta sa početkom u 20 sati održat će se koncert legendarne heavy metal & hard rock grupe Divlje jagode

Cijena ograničenog broja ulaznica u predprodaji je 10 KM/ na dan koncerta 12 KM a VIP ulaznica 15 KM (ograničen broj). Ulaznice se u predprodaji mogu kupiti od ponedeljka 16.avgusta do 19.avgusta od 08-19h. na svim ulaznim kapijama Panonike, a na dan koncerta 20.8.2021.g. na Istočnom ulazu u Panoniku sa parkinga kod benzinske pumpe INA, gdje je i zvanični ulaz na večernji koncert.

-Oglašavanje-

Sa 12 studijskih albuma, stotine pjesama, na desetke klasičnih hitova, hiljade koncerata, milione prodatih nosača zvuka Divlje Jagode danas nadilaze i granice i vrijeme, jer fanovi ih s jednakim uzbuđenjem prate i danas, kao što su to radili početkom osamdesetih.
Zele Lipovača je autorski i svirački stup, ali i nezaobilazna konstanta Divljih Jagoda, čija se gitarska sola ne slušaju, nego pjevaju.

Zele je osebujan umjetnik, gitarista, kompozitor i producent, koji je sa Jagodama Istoku približio Zapad, a Zapadu donio duh istočne mistike i balkanskog šarma, te je njegovim pjesmama i gitarom otvorio mnoga vrata na koja su drugi bezuspješno kucali.

DRUGI UPRAVO ČITAJU